HTML

HTML doboz

Keresőoptimalizálás, linképítés és online marketing. 

Kapcsolatfelvétel:info@ite.hu

Napi frissítésű Online Marketing hírportál: ITE.hu

HTML doboz

Friss topikok

Így szerezz milliókat a Google/Alphabet váltáson!

2015.08.12. 10:14 esotanc

Tegnap jelentette be a Google, hogy nevet és cégformát vált. Itt az Alphabet és ez sokak üzleti fantáziáját beindította. Talán még nem késő csatlakoznod!

Az elmúlt 24 órában több mint 250 olyan domaint regisztráltak, amely tartalmazza az Alphabet kifejezést. Nem véletlenül. Egy-egy időben megvett domainnév dollármilliókat érhet.

Az Apple 2011-ben például 6 millió dollárt fizetett az iCloud.com domainnévért, ami nagyjából másfél milliárd forintnak felel meg. Az insurance.com pedig másfél milliárd foritnak megfelelő összegért kelt el.

Érthető tehát, hogy miért regisztráltak egyetlen nap alatt több, mint száz Alphabet-es domaint.

A frissen regisztrált domainek között olyanok találhatóak, mint az Alphabet-Google.com, vagy AlphabetAgencies.com, vagy az AlphabetCloud.com.

A Sedo.com, a legnagyobb nemzetközi domain piac is megélénkül. Eladó a Alphabet.org és az Aphabet.me domainek is. Ezeknél a domain tulajdonosa ajánlatokat vár, így az ár nem publikus. De eladó az Alphabet.today domain is, ami potom 10 ezer dollárért, azaz kevesebb, mint 3 millió forintért megszerezhető.

Az Alphabet.wales domain eladási ára alig egymillió forint, az alphabet.equipment ára pedig tízezer euró.

Sajnos idehaza az Alphabet.hu domain név már foglalt, de a vállalkozókedvűek, talán találnak olyan domainnevet, amit jó áron lehet értékesíteni.

Ha pedig előrelátjuk a Google terveit, akkor akár egy jó domainévválasztással, akár milliárdosak is lehetünk. Mielőtt azonban idehaza vásárlásba fognánk érdemes átolvasni a domainnév-vásárlás szabályait, nehogy jogsértő legyen a választásunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iteseo.blog.hu/api/trackback/id/tr527700560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása